Jag har i år redan gjort 12 LOs!!! Bara fyra kvar till att ha klarat en av årets scrapmål! Jag är så himla bra. Förra året kändes det lite fånigt att ha alla dessa grejer och endast producera 16 LOs… I år känns det bättre. Och på söndag ska jag fylla på lagrena! Syfestivalen i Sollentuna, here I come! Har inte handlat scrapgrejer på evigheter så jag ska verkligen ta på mig spenderbyxorna innan jag går hemifrån. Har gjort en lista över saker jag vill ha så jag inte blir alldeles galen och köper allt jag ser. Tråkiga limprodukter och mönstrade papper står högst på listan och där står även ett Diesel eller Biography alfabet. Hur ska jag kunna bestämma mig för vilket… tycker de båda är supersnygga… Och med mig på mässan har jag min svägerska som jag dragit ner i scrapträsket :) Kul kul!

Just det, ett magnetalfabet vill jag också ha. Och lite roliga stämplar och… och … och… :)

4 Responses to “Redan 12 LOs”
 1. Catharina says:

  Om du ska ta på dig spenderbyxorna, så glöm inte att det är säkrast med CASH på mässan!! Jag var där i höstas och tänkte att “jaja, antingen kan man väl betala med kort eller så finns det bankomat”. Man kan INTE betala med kort på alla ställen, och bankomatkön var den längsta jag NÅGONSIN sett!! Så cash is king :-) Ha det så roligt på mässan!

 2. This post is priceless. How can I find outt more?

 3. Thank you for every other informative website. The place else may just I am getting that
  kind of information written in uch an ideal manner?
  I’ve a project that I am just now working on, aand I’ve been at
  the look out foor such information.

 4. Why viewers still use to read news papers when in this technological world all is
  existing on web?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>