Här kommer mitt bidrag till Kreativa rummets utmaning att skriva journalingen direkt på fotot. Först skrev jag det på en annat foto som inte blev något bra då färgerna började ta slut i skrivaren och där blev texten superfin… sen när jag skrev på det riktiga fotot… så blev det inte lika bra… lite snett och inte så jämnt som jag ville det skulle vara. Jaja, bara att låta va, inte skriver jag ut ett foto till bara för att göra om det inte, nån måtta får det vara.

Kände efteråt att jag borde ha satt dit ett “med” där ovanför den gröna mojängen med knappen på så att titeln blev med utsläppt hår men orkade inte… ja, jag är lat :) Blomvarianterna har jag hittat hos Lisa och tyckte de var så snygga att jag satte dit dem på den första LOn jag gjorde, jag som inte ens är en blomscrappare. Annorlunda när jag gjorde egna :) Kanske ska leta fram virknålen och se vad jag får till…

2 Responses to “Journaling på fotot”
  1. supersnygg LO! Gillar dina ‘blommor’!

  2. I wanted to type a brief comment to be able to say thanks to you for those amazing recommendations you are sharing at this website. My particularly long internet investigation has at the end of the day been compensated with sensible know-how to talk about with my family members. I would admit that many of us site visitors are very endowed to dwell in a superb site with very many marvellous professionals with insightful points. I feel pretty lucky to have used the website and look forward to plenty of more fun minutes reading here. Thanks a lot once more for a lot of things.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>