En kollega är hemma och är sjuk och då vi talades vid idag så framfördes det kritik över att jag inte uppdaterade tillräckligt ofta nu då hon var hemma och inte gjorde annat än satt framför datorn med min sida framme och tryckte på uppdateraknappen :) Så denna är till dig Malin, krya på dig!

Kom inte på någon bra rubrik, eller snarare var det så att jag inte kunde bestämma mig för någon av de olika jag klurat ut, så jag bestämde helt enkelt att denna kunde vara utan rubrik. De runda ringarna är på distanskuddar och ploppar liksom ut lite ur LOn.

4 Responses to “Den här tillägnas Malin :)”
  1. Mysmasken says:

    Åhh, kalasfin! Synd att vita sidor inte riktigt kommer till rätta i bloggen, misstänker att den är riktigt snygg IRL!

  2. ååh så läcker!

  3. Du är så himla duktig. Du får alltid till DET, som är skitsvårt tycker jag. Och tack för uppdateringen, det tycker vi om! :) Jag är in på din blogg varenda gång jag är ut på nätet, för att jag nästan är lika nyfiken som du! :) Kramar

  4. Jag är osäker på om man kan vara så nyfiken som jag är… :) säg till när du står och rycker i en dörr för att verkligen se om det är en porrbiograf! Då börjar du komma i närheten av min nyfikenhet. :)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>