Idag vet jag inte om det slutat regna en enda gång. Bra för växlighet, brandrisk och allt sånt där men det ser ju så grått och trist ut. Jag har varit ute med mamma i stugan och där har vi piffat och donat. Jag övertalar mamma att slänga gamla saker. Och det finns en hel del att ta av där ute. Jag hade med mig en sak jag köpt på Designtorget. När man sitter på toan så har man en fin utsikt över parkeringen och en rabatt. Det är bara det att alla gäster som kommer till stugan kommer den vägen. Och där sitter du och gör dina behov. Gammalt hus = låga fönster. Du reser dig lite upp för att torka… ja, du visar allt. Om du är kille och lättar på trycket så visar du dina skinkor. Men nu ser det ut så här. Mamma blev nöjd och jag blev nöjd.

Utsikt från mammas badrumsfönster.

4 Responses to “Regnet det bara öser ner…”
  1. Nu fångade du mitt intresse. Hur fasen gör du när du torkar dig? Står upp? Kan du inte göra en demonstrationsfilm?

  2. Du får en video på posten. :)

  3. Gör en på Youtube, med kläderna på. Jag är intresserad.

  4. I must get across my affection for your generosity for all those that actually need help with that idea. Your very own dedication to passing the message across appeared to be incredibly insightful and has in every case enabled those just like me to achieve their ambitions. This important facts signifies a great deal to me and extremely more to my office workers. Many thanks; from each one of us.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>