Idag är vi och firar Davids mamma. Hon får en fotobok med bilder från Kretaresan från oss allihopa. Den ska bli spännande att se. Sen får hon en heldag på Skansen med hela familjen, man ser alltid familjer som sitter där ett stort gäng och äter picknick och det ser så mysigt ut. Så det ska hon få. Jag gjorde ett litet presentkort för att visa presenten.

Den har några fler bilder från djur på Skansen som David tagit när vi var där någon gång. Den var roligt denna lilla die till QK, har redan använts till detta och en till hemlig grej. :)

One Response to “Födelsedagskalas”
  1. I happen to be commenting to make you understand what a notable encounter my girl gained visiting yuor web blog. She even learned numerous things, not to mention what it is like to have an excellent teaching mood to get the rest without hassle fully grasp a number of problematic matters. You undoubtedly did more than our own expected results. I appreciate you for displaying such powerful, healthy, revealing not to mention unique tips about that topic to Gloria.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>