Jag som hade förhoppningar på att scrappa 5 LOs och göra 2 kort…. gick inte riktigt så. Inspirationen var som bortblåst och det kändes inte alls så kul som jag hade hoppats på. Så himla trist. Men en till LO blev det igårkväll och den gjordes färdig alldeles nyss.

Är riktigt nöjd, man skulle lifta en bloggdesign och detta kommer jag göra flera gånger, tyckte det var ett riktigt kul sätt att jobba på. Skoj! Sen gillar jag detta kortet från i somras så himla mycket med. Jag tycker det ser ut på mina naglar som om jag kommit direkt från manikyristen efter en fransk manikyr men så är det verkligen inte. Jag har hållt på och plocka med såna kalkstenar som fanns där på stranden så jag fick en massa kalk under naglarna, ser toksnyggt ut! :D

2 Responses to “Sista bidraget”
  1. åh så läckert foto på din layout!

  2. I definitely wanted to type a small note so as to say thanks to you for all the precious information you are posting at this website. My long internet research has at the end been rewarded with reputable ideas to talk about with my two friends. I would express that we website visitors actually are undeniably blessed to exist in a good network with many marvellous individuals with beneficial techniques. I feel truly grateful to have encountered your entire weblog and look forward to many more exciting moments reading here. Thanks again for everything.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>