Pratade i veckan om att träffa min kompis Kristina idag och efter att vi bokat in en spelträff hemma hos henne på eftermiddagen så satte jag mig vid skrivbordet och ville göra någonting pyssligt till henne. Kom på en rolig sak jag sparat bland länkarna.  Snabbt gick det med.

Modellen påminner om såna tändsticksförpackningar. Lite rolig och annorlunda att göra. Blev större än jag trodde de skulle vara när jag bara tittat på bilderna i bloggen jag hittade dem. Papper från spillbitsmappen och vanligt kontorspapper till innehållet.

One Response to “En snabb en – notebook”
  1. EEEEEEeeeeelin, var är du?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>