Så har jag överlevt första dagen tillbaka på jobbet. Det gjorde ont i kroppen när mobilen ringde klockan 6 men det gick att ta sig upp. Nu kommer jag ihåg hur det var att arbeta… klockan är 21.30 och jag har velat gå och lägga mig i en halvtimme. Kul. Kvällarna bara försvinner.

Men en kul sak är att på köksbordet på jobbet låg det gratiskryssningar till Åbo och Helsingfors. Jag tog med mig en lapp till varje och tom en dagskryssning till Mariehamn. Om man inte har något bättre för sig så kan man ju åka lite båt en dag. Det ska vi se till att boka in snart.

Nej, nu väntar sängen och slutet på en pocketbok.

5 Responses to “Överlevt första dagen”
  1. Ååå det vill jag också ha!! :) Gratis är gott! Stoppa undan ett par åt mej! Kram

  2. Nu kan du kika på mina fula LO:s från 2004 :P

  3. Just det, när det känns tufft på jobbet, läs det här positiva inlägget *haha*
    http://www.elin79.se/?p=8

  4. Malin: Jag ska se om jag hittar några som är kvar på måndag! Låg några där igår så det borde inte vara någon fara.

    Steph: Hur i helsike har du hittat det gamla inlägget från juli 2006?! Har du alldeles för lite att göra på din fritid? :) Men absolut, det inlägget ska jag kopiera, laminera och läsa varje dag jag åker till jobbet.

  5. Japp, jag har för lite att göra ;)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>