Archive for August 15th, 2008

Så du har något att göra i natt.

IKEA katalogen på svenska.

Comments 122 Comments »

Kanske ska ta och uppdatera lite… 7 augusti var ju ett tag sen…

Har inte hänt så mycket, orkar inte göra något efter att jag kommit hem från jobbet i veckan, somnade runt 21 efter att ha kommit hem vid 19. Inte mycket tid till mys med maken då inte. Måndagen var värst. Då höll jag på att somna stående i hissen upp till nionde våningen. På tisdagen så köpte jag en burk cola och drack till middagen, hjälpte till att hålla mig vaken till säkert halv elva! Körde samma strategi på onsdagen. :) Igår var jag på 4årskalas :D En liten tjej som älskar presenter, presenter och rosa. Tänk så mycket saker det finns i rosa. Av mig – Pysselfaster – fick hon foambokstäver från Panduro, pennor, block, rosa penna och rosa studsbollar. Studsbollar är väl ändå bra roligt. Gustavs kommentar efter att hon öppnat dem och vi kastat dem mellan oss ett tag i köket. “Här kämpar man dag ut och dag in kasta inte bollar inomhus och så kommer jag och uppmuntrar beteendet! Haha, men mamma gjorde det största felet enligt honom, köpte en present som lät, en gitarr. Jaja, glad blev lilltjejen i alla fall.

Idag har jag tittat på OS, spelat biljard med Kristina och spanat på bröllopsinbjudningsgrejer. Så himla kul! Kanske man ska ha en hejdundrande 30 årsfest nästa år? Så man får anledning att pyssla inbjudningar. Nja, tror inte det va?

David har köpt en ny skärm till datorn. En gigant! 24″. Känns som att sitta framför en tennismatch när man måste vrida på huvudet fram och tillbaka för att läsa vissa sidor :D Snygg är den i alla fall.

Comments 44 Comments »