Då har jag åkt på en utmaning av Malin igen.

Till utmaningen, den här gången Elin, ska du använda dig av ett fotografi på någonting som betyder mycket för dig, det ska alltså vara en sak, inte en person eller ett djur eller liknande. Och i din LO ska du använda dig av tre olika färger på papper, mönstrat eller inte, det väljer du själv. Stämplar av något slag ska användas tre gånger! Lika eller olika, bestäm själv! Ett hjärta av någon form måste finnas med.

Alright, då ska jag klura på denna och se vad jag hittar på… Har ingen bild på någon SAK som betyder mycket för mig… får spåna på det.

3 Responses to “Utmaning # 2”
  1. malin says:

    Då man inte brukar scrappa om saker så tänkte jag att det kunde vara kul att se vad man kan få ut av det. Det är ju roligare att klura lite än att bara smälla ihop nåt på en kvart! :) Nu har jag fyra skit-långa arbetsdagar framför mej. Är trött redan nu, särskilt då jag vet att ingen av mina favoriter är här nån utav dagarna. :( Ha det bäst! Kramar

  2. [...] våras fick jag en utmaning av Malin. Har inte gjort den ännu…. Hmm, kanske ska göra den på träffen på lördag? Måste bara [...]

  3. I just wanted to write down a brief comment to be able to appreciate you for those wonderful pointers you are placing here. My rather long internet lookup has now been paid with extremely good points to talk about with my companions. I ‘d express that most of us website visitors are quite lucky to live in a fine site with very many outstanding people with helpful things. I feel extremely privileged to have used your site and look forward to tons of more excellent minutes reading here. Thank you once again for all the details.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>