Jag tror jag ska spara att läsa den till i natt på jobbet…. Så får det bli. På vägen till jobbet ska lappan tillbaka på brevlådan nere i entrén, INGEN REKLAM TACK. Ogillar verkligen mängden reklam man får, praktiskt taget varje dag. Vad bra jag tajmade det för jag tog bort den i torsdags eller fredags förra veckan. Intuition!

3 Responses to “IKEA katalogen är här!”
  1. Nej, läs den nu! Ikväll ska du prata med mig!

  2. Tack för att du svarade. :) Har precis börjat jobba på Wayne´s Coffee faktiskt och fick syn på chai te´t så såg jag att du hade skaffat det och tänkte att jag lika gärna kan höra med dig hur du fick tag på det innan jag ska dit och jobba igen. Men tror du det finns på te-affärer här i sthlm med? Det borde det väl göra. Hoppas. :)

  3. Elin, det är lite väl lite skrivet här på bloggen nu va?? Skärpning! :) Nu är det snart dags för morgonmöte. Woohoo! Och du sover nog sött om en stund! Kram kram

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>