Idag har jag fört in 8 nya veckor i kalendern och har även uppdaterat den fliken här på sidan. Åh igår gjorde jag beställningen för kalendern för nästa år via jobbet. Vi får alltid en kalender av jobbet och det är en konst att beställa den perfekta kalendern. Den ska se snygg ut och samtidigt vara smart utformad. Hemligheten i utformningen ligger 100% i hur veckan är uppdelad över uppslaget. Det ska vara en vecka per uppslag, annars blir det ett sånt otroligt bläddrande att man blir galen och man får ingen överblick. Sen måste dagarna ligga horisontellt. Detta gör att du får längre rader att skriva på och att det inte blir 2cm långa vertikala delar för veckodagarna. Mycket viktigt! Men den är hittad och jag längtar efter att få den, skriva i allas födelsedagar och andra viktiga datum. Tex att David och jag firar Bomullsbröllop. :)

 

La till datumen då jag åker till Kanada i oktober och ser att jag jobbar två nätter, sover hemma en natt, åker till Kanada en vecka, flyger en natt, sover hemma en natt, jobbar två nätter. Oops.

 

5 Responses to “Schemat uppdaterat”
  1. Vad är det för kalender du beställer dådå? vi brukar ju oxå få besälla men inte vilken kalender som hellst som man kan välja på.. lite småsnålt tycker ja..! Ha det gott.. kram jessica

  2. I have a request, kan du bredvid varje vecka skriva t.ex. Vecka 17, 2-9 januari
    Jag vet inte vad en vecka är för det finns inte veckor här!

  3. Fånigt, varför använder ni inte er av det? Det är ju så smidigt. Men your wish is my command, eller vad det heter. :) It has been done!

  4. Hurra! :D

  5. I am also writing to let you understand of the fine encounter my wife’s daughter experienced reading through yuor web blog. She noticed a lot of pieces, which included how it is like to possess a very effective giving mindset to have other individuals quite simply gain knowledge of chosen very confusing issues. You undoubtedly did more than our desires. Thank you for providing those interesting, healthy, informative as well as unique guidance on your topic to Lizeth.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>