Archive for August 27th, 2008

Malin klagade på att jag inte skrivit på länge. Sant så sant. Men jag har ju inget vettigt att berätta. Jobbar, sover, äter och sen samma om igen. Nätterna gör ju inte sitt till heller för inspirationen.

I morgon kommer min kompis Kristina hem till mig, vi ska fila på hennes bröllopsinbjudningar. Oh, nice. Ska bli kul, jag kommer vara apatrött men det kommer vara roligt. Sen är jag ledig på torsdag och ska till Uppsala och träffa mamma. Åker nog ut till stugan, har inte varit där mycket alls denna sommar… synd, men det har liksom inte funnits tid. Vet inte vad jag gjort i stället men det har alltid varit något.

I morgon ska jag försöka komma ihåg att ta kort på LOsarna jag gjorde på helgens scrapmara. Få deltagare men det var supertrevligt ändå. 6 stycken var vi, höll på i 11 timmar. :) Gjorde även en liten onödig pryl med BIAn, ett litet cover till en post-it-note-packe. Kan vara bra att ha, kanske att ge bort till någon när man går bort eller vad vet jag. Liten och söt blev den i alla fall. Jag hade ju släpat med mig den så då kände jag att jag borde göra något med den innan jag släpade hem den igen. Gjorde även stommen till den lilla omgångshjälpen till kortspelet Pin Rummy. Har suttit och limmat skinnimini Studio bokstäver nu i natt på jobbet. Perfekt tidsfördrivning när man är trött så att ögonen håller på att ramla ut.

Ja, det var väl allt jag hade på hjärtat.

Comments 7 Comments »