Archive for December 11th, 2007

Så härligt inspirerande att vara ledig från jobbet :) att här kommer dagens tredje inlägg.

Jag har inte direkt tänkt på blommor till bröllopet… lite snåsnurrig som jag var. Men dagen innan vi skulle vigas så var vi inne i Öregrund och gik förbi en blomsterhandel, kilade in och en halvtimme senare kom vi ut med en liten blomma till Davids kostym (som inte användes då hålet i kavajen var för litet…) och en handbukett till mig.

Ingen rubrik riktigt… men jag visste inte vart jag skulle skriva den… :)


Lite svårt att se då den blev lite mörk men det är min näsa som är nerstucken i en av de gula rosorna överst på bilden. :)

Comments 9 Comments »

Jag startade sent med att hänga på Emily Falconbrigde art journal challange, såg att jag gjort två kort till som jag inte scannat in och lagt upp här i bloggen. Så nu är min digra samling kort uppe i 8 till antalet :) Hon är på nummer 47 nu så endast 39 kvar att göra…

Nummer 10, note to self – lite osynligt står det “Kom ihåg att julen handlar om att vara nära, att känna lugnet. Att ta hand om varandra. Glöm alla måsten och stress.”

Nummer 20, change

Comments 1 Comment »

Vi var båda så oroliga veckan innan bröllopet. Tanken var att vi skulle bo där ute i huset och liksom klura ut hur vi skulle ha det och bara mysa med varandra. Tanken var god men så snart vi var i huset så kände vi oss stressade, i alla fall jag, över att alla dessa människor skule komma dit och fira oss. Så oftast åkte vi iväg någonstans för att lugna ner oss…

Comments 2 Comments »