Archive for December 11th, 2007

Så härligt inspirerande att vara ledig från jobbet :) att här kommer dagens tredje inlägg.

Jag har inte direkt tänkt på blommor till bröllopet… lite snåsnurrig som jag var. Men dagen innan vi skulle vigas så var vi inne i Öregrund och gik förbi en blomsterhandel, kilade in och en halvtimme senare kom vi ut med en liten blomma till Davids kostym (som inte användes då hålet i kavajen var för litet…) och en handbukett till mig.

Ingen rubrik riktigt… men jag visste inte vart jag skulle skriva den… :)


Lite svårt att se då den blev lite mörk men det är min näsa som är nerstucken i en av de gula rosorna överst på bilden. :)

Comments 1 Comment »

Jag startade sent med att hänga på Emily Falconbrigde art journal challange, såg att jag gjort två kort till som jag inte scannat in och lagt upp här i bloggen. Så nu är min digra samling kort uppe i 8 till antalet :) Hon är på nummer 47 nu så endast 39 kvar att göra…

Nummer 10, note to self – lite osynligt står det “Kom ihåg att julen handlar om att vara nära, att känna lugnet. Att ta hand om varandra. Glöm alla måsten och stress.”

Nummer 20, change

Comments No Comments »

Vi var båda så oroliga veckan innan bröllopet. Tanken var att vi skulle bo där ute i huset och liksom klura ut hur vi skulle ha det och bara mysa med varandra. Tanken var god men så snart vi var i huset så kände vi oss stressade, i alla fall jag, över att alla dessa människor skule komma dit och fira oss. Så oftast åkte vi iväg någonstans för att lugna ner oss…

Comments 1 Comment »