Så härligt inspirerande att vara ledig från jobbet :) att här kommer dagens tredje inlägg.

Jag har inte direkt tänkt på blommor till bröllopet… lite snåsnurrig som jag var. Men dagen innan vi skulle vigas så var vi inne i Öregrund och gik förbi en blomsterhandel, kilade in och en halvtimme senare kom vi ut med en liten blomma till Davids kostym (som inte användes då hålet i kavajen var för litet…) och en handbukett till mig.

Ingen rubrik riktigt… men jag visste inte vart jag skulle skriva den… :)


Lite svårt att se då den blev lite mörk men det är min näsa som är nerstucken i en av de gula rosorna överst på bilden. :)

One Response to “Är det tredje blogginlägget idag?”
  1. Augusti_73 says:

    Wow, vilken härligt tuff LO!! Gillar att du tagit med kvittot också, kul att titta på om några år.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>