Har sett på ett flertal bloggar att man listar sina tio egna favorit LOs från året som gått, 2007. Tänkte att jag inte skulle vara sämre så igår kväll så kikade jag i mina dokument. Under 2007 har jag scrappat 16 LOs. 16! Makens kommentar då jag la fram detta, “mycket prylar för så få sidor”… och jag kan ju inte annat än att hålla med.

Det skulle ju nästan bli fånigt att lista min 10 bästa av 16 möjliga så här kommer en kavalkad av mina LOs under 2007. I kronologisk ordning så får ni bestämma om jag utvecklats något eller ej :)

One Response to “Mina tio favoriter från 2007”
  1. Ahhh va mycket fint! Som din nyblivna “kollega” på Kreativa Rummet ville jag kika in och säga hej också :) Måste bara säga också att “Vacker”, denna LO tyckte jag speciellt mycket om. Både journaling, upplägg, allt kändes så härligt ärligt liksom… och fotot på dig är verkligen jättebra! :) Kram Emma

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>