Ja, som jag skrev i förra inlägget så har jag alltså scrappat 16 LOs under 2007. Har ju hållt på med mål i flera olika sammanhang men mest i och med min viktminskning och är det en sak jag har lärt mig så är det att sätta mål som man faktiskt kan klara av. Så här kommer några scrappiga nyårsmål. Kallar dem inte löften, löften bryts. Mål är något man försöker hålla och även om man råkar på ett bakslag så kan man fortsätta kämpa mot målet.

  • använda upp mycket av mitt stash av produkter
  • scrappa fler än 16 LOs :) borde inte vara så svårt…
  • våga mer, testa roliga tekniker och nya produkter
  • ha roligt då jag scrappar
  • avsätta tid i kalendern till att scrappa

Det får nog bli allt.

One Response to “Nytt år – nya mål”
  1. I truly wanted to write down a brief message to be able to thank you for the fantastic guides you are giving on this site. My extended internet investigation has now been compensated with really good knowledge to share with my co-workers. I would mention that many of us visitors are very much endowed to dwell in a useful place with very many special professionals with valuable solutions. I feel very privileged to have discovered your web page and look forward to really more enjoyable minutes reading here. Thank you once again for a lot of things.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>