Jag kommer knappt ihåg när jag höll i ett 12×12 tums papper sist… Överhuvudtaget när jag gjorde något annat än jobbade, jobbade, jobbade… Sen förra fredagen har jag jobbat 85 timmar, jag har varit på jobbet i NIO dagar i rad!!! Nu i morgon söndag är jag ledig och då måste jag tvätta… Sen följer ÅTTA jobbdagar i rad!! Lite är det självförvållat, en övertidsnatt gjorde att jag dagen efter jag slutade på morgonen var på jobbet ett dygn senare. tokigt tokigt! Jag gillar mitt jobb men inte så mycket :) Nu på måndag åker jag och min bästa jobbarkompis upp till Östersunds flygplats och för att ha hand om parkeringen där nu i uppstarten av skid-VM, vi ska ev lära upp folk i från Manpower! Roligt! Även om vi ska jobba 9-21 i 4 dagar så ska det bli kul, flyger hem på lördag och på söndag jobbar jag natt igen… Helt otroligt!

Innan dessa monsterveckor på jobbet så hade jag och sambon årets vinterkräksjuka… Så någongång i andra veckan i februari kanske jag kan sätta mig vid pysselbordet igen.

7 Responses to “Inte mycket uppdatering här inte…”
 1. Metal reclamation and reuse Metal waste reduction Iron waste reclaiming plant

  Ferrous material landfill diversion, Iron waste reusing services, Metal scrap processing plant

 2. Metal waste dismantling Ferrous material personal protective equipment Iron waste reclamation and reprocessing

  Ferrous material recycling seminars, Iron scrap recollectors, Scrap metal reclamation and reutilization services

 3. Metal scrap processing efficiency Ferrous metal balers Iron repurposing center

  Ferrous material recovery yard, Iron scrap inspection services, Scrap metal pricing models

 4. Scrap metal value optimization Ferrous material salvage Iron scrap repurposing center

  Ferrous salvage, Iron waste reclaiming and reuse, Scrap metal reclamation centers

 5. Metal residue utilization Ferrous material recycling and reclamation Iron recovery yard center services

  Ferrous scrap cost reduction, Scrap iron reclaiming center, Metal scrap inventory management

 6. Scrap metal recycling incentives Ferrous material waste management solutions Iron scrap salvage

  Ferrous material waste transportation, Iron scrap recycling center, Scrap metal recycling industry

 7. Metal scrap yard management Ferrous material alloying Iron scrap transportation services

  Ferrous metal exchange, Scrap iron reuse, Metal reclaiming facility services