Idag var vi ute och gick på stan. Stannade till vid Skapa Hobby på Hornsgatan och där inhandlades en glasburk med Prima Got Flowers?, svarta, vita och gråaktiga. Winter # 1 verkar de heta. Även en Glue Tape från Milan slank ner i kassen. Den är en gåva till svägerskan-to-be som som nybliven tvåbarnsförälder behöver all hjälp hon kan få för att få scraptid och vad passar då bättre än att slippa hålla på med alla dessa små fotofixlappar :) Får se när jag kan komma förbi och hälsa på dem, har inte ens sett det lilla nya knytet ännu :(

Sen gick vi till Ljungrens i Gamla stan, ville köpa en Pental Hybrid penna (vit) där men de hade stängt, öppnar åter 9/1… jaja, det var bara att kila vidare. Vidrigt mycket folk på stan, vi var in på olika elektronikbutiker, kikar efter en TV… nu börjar det kännas skumt att inte ha någon… har knappt sett på TV sen oktober… Blev nöjda med hur den vi vill ha ser ut och nu ska den beställas från internet.

4 Responses to “Promenad på stan”
 1. Metal scrap management Ferrous metal recycling compliance Iron scrap recovery and recycling

  Ferrous material recycling quality assurance, Iron scrap recovery services, Metal salvage depot

 2. Scrap metal reclaiming strategies Ferrous waste management company Iron repurposing and recycling

  Ferrous metal retrieval, Iron scrap recovery yard, Scrap metal reclamation and recycling center

 3. Metal reclamation center Ferrous scrap eco-friendly practices Scrap iron trade

  Ferrous material automation, Iron disposal solutions, Scrap metal certifications

 4. Metal commodity trading Ferrous material sustainable practices Iron recycling and reclaiming

  Ferrous metal reprocessing facility, Iron reclamation and recycling, Scrap metal reclaiming center