En underbar dag med mina bästa kompisar. Vi dekorerade clementiner med nejlikor, gjorde servettringar mha ståltråd och pärlor, kokade citronkolor och chokladkolor (livsfarliga… – inte bra ur vv synpunkt…), gjorde kanelcigarrer av filodeg och sist men inte minst så gjorde vi julkort. Tror jag skrämde dem lite grann då jag tog fram lite för mycket saker… less is more ska jag tänka nästa år…

Det blev en enkel jultag, tänkte man kunde skriva rimmet på baksidan :)

När de gått hem så plockade jag tillbaka sakerna till skrivbord och då kom inspiration till ett julkort.

Tack för en härlig första advent!

One Response to “Julpysseldag med tjejerna”
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>