Archive for December 28th, 2006

Idag var vi ute och gick på stan. Stannade till vid Skapa Hobby på Hornsgatan och där inhandlades en glasburk med Prima Got Flowers?, svarta, vita och gråaktiga. Winter # 1 verkar de heta. Även en Glue Tape från Milan slank ner i kassen. Den är en gåva till svägerskan-to-be som som nybliven tvåbarnsförälder behöver all hjälp hon kan få för att få scraptid och vad passar då bättre än att slippa hålla på med alla dessa små fotofixlappar :) Får se när jag kan komma förbi och hälsa på dem, har inte ens sett det lilla nya knytet ännu :(

Sen gick vi till Ljungrens i Gamla stan, ville köpa en Pental Hybrid penna (vit) där men de hade stängt, öppnar åter 9/1… jaja, det var bara att kila vidare. Vidrigt mycket folk på stan, vi var in på olika elektronikbutiker, kikar efter en TV… nu börjar det kännas skumt att inte ha någon… har knappt sett på TV sen oktober… Blev nöjda med hur den vi vill ha ser ut och nu ska den beställas från internet.

Comments No Comments »

Nu är julen över och bror min har fått sin albumbox med bilder på sin lilla tjej.

Så här ser den ut.

Detta är det översta lagret.

Detta är mellersta lagret.

Detta är understa lagret.

Den är underbar och troligtvis det finaste jag gjort hittills i min scrapkarriär. Har ni inte testat att göra en så sätt igång, det är roligt och går fort då de små LOsarna går så fort att göra.

Comments 7 Comments »