Så har jag alltså landat hemma några dagar sen min skojiga resa till Steph och Kanada. Flygresen hem var inget vidare, kunde inte sova så bra på planet och fy så trist det är att flyga långt ensam. Nästa gång tvingar jag med David vare sig han vill eller ej. :) Jag har ännu inte hunnit packa upp alla scrapsaker, eller de är uppackade ur väskan men de hamnade alla i en papperspåse och den står under scrapbordet. Några saker dyker upp lite då och då från den. Häromkvällen så kom brayern upp. Försökte först med ett julmotiv men det blev lite skumt så den la jag åt sidan. Idag är jag ledig och grejerna låg liksom på bordet så jag gjorde ett försök idag igen.

Resultat

Stämplen är från Motivet och den heter Painted Flower bunch eller på svenska Målade blommor. Inspirerad av detta kort av Zindorf. Jag har inte direkt rätt grejer till att använda brayern men jag försöker med det jag har. Symässan är ju ganska snart och där ska jag kika efter lite smått och gott. Den ska ju egentligen vara mörkare så att det ser ut som natt och en måne. Nu vet jag inte vad det ser ut som. Blixtblänket var svårt att undvika… hösten och mörkret är här. Slutet på sommartiden märks tydligt. Mörkt tom när jag slutar som allra tidigast, klockan 16. Inte så kul. Men det är bara 53 dagar tills det vänder och blir ljusare, gäller att se det positiva i det hela.

2 Responses to “Dålig på att uppdatera”
  1. Jag gillar det där “nästa gång”, det betyder alltså att du kommer igen? :D
    Kortet blev kanonsnyggt. Vad är det stämpel?

  2. Haha!

    Det är en av dina stämplar…. damen, ha lite bättre koll på ditt sortiment :) Painted flower bunch.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>