Archive for October 2nd, 2008

Äntligen kommer mina 4 efterlängtade dagar. Ska bli så skönt. Jag har dem för att först var det så att det skulle vara symässa i Sollentuna denna helg så jag planerade att vara ledig, sen flyttades mässan till i november och nu blev jag ledig bara för att. Underbart. Jag ska umgås med David som det känns som om jag inte träffat ordentligt på en vecka. Sen ska jag förhoppningsvis till brorsan och mysa med jäntorna som jag inte sett på länge. Gratta Anna till körkortet. GRATTIS!!! Du förtjänar det! På lördag ska jag till en kompis och dricka rosa drinkar och kolla film. Mysigt. Mmm….

Comments 7 Comments »

Jag försökte lägga upp dessa bilder i morse men misslyckades, hoppas på bättre lycka nu.

Först ett kort som jag och Malin gjorde när hon var hemma hos mig och hälsade på. Det var till kollegan som fyllde 30 nyss.

Sen en presentpåse som jag gjorde till samma 30årings fest där jag och Malin gav henne en rådgivning hos Makeup store. När jag kom hem med presentkortet insåg jag att påsen var alldeles för låg…. så jag fick göra en till, detta är den låga versionen. Den höga glömde jag att fotografera innan den bytte ägare. Men den såg precis likadan ut fast högre.

Sist en LO som har tagit några dagar men som till slut kändes klar. Har jobbat så mycket sista veckan men nätter direkt följt av dagar, det sög verkligen musten ur mig och natten som var sov jag 13 timmar i streck. Tror jag låg lite efter i mitt sömnbehov. Om när vi var på semester på Gotland och Emelie helt plöstligt tog bollen och satte sig på den. Sötnos.

Ångrar de små röda stjärnorna lite men det fick vara, de matchar ju bollen. :) Bara hemmagjorda dekorationer, knappar och några brads, QK DIESEL och MMs magnetalfabet Providence. Denna är en lift av en LO jag såg på swe scrapbook, den var gjord av Thorold.

Comments 10 Comments »