Äntligen kommer mina 4 efterlängtade dagar. Ska bli så skönt. Jag har dem för att först var det så att det skulle vara symässa i Sollentuna denna helg så jag planerade att vara ledig, sen flyttades mässan till i november och nu blev jag ledig bara för att. Underbart. Jag ska umgås med David som det känns som om jag inte träffat ordentligt på en vecka. Sen ska jag förhoppningsvis till brorsan och mysa med jäntorna som jag inte sett på länge. Gratta Anna till körkortet. GRATTIS!!! Du förtjänar det! På lördag ska jag till en kompis och dricka rosa drinkar och kolla film. Mysigt. Mmm….

3 Responses to “LEEEDIG!!!”
 1. Scrap metal recovery and processing Scrap metal compaction services Iron waste management center

  Ferrous scrap energy efficiency, Iron salvage, Metal recycling logistics

 2. Copper scrap industry partnerships Scrap copper assessment Metal scrapping depot
  Copper cable scrap pricing, Scrap metal reclamation and utilization, Innovative technologies for copper scrap recycling

  Scrap metal recycling and reclamation, Export of Copper scrap, Copper cable scrap export logistics, Scrap metal inspection services

 3. Metal reclamation facility Ferrous recovery yard Iron scrap salvage yard

  Ferrous material emission controls, Iron sorting, Efficient metal shredding

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>