Jag försökte lägga upp dessa bilder i morse men misslyckades, hoppas på bättre lycka nu.

Först ett kort som jag och Malin gjorde när hon var hemma hos mig och hälsade på. Det var till kollegan som fyllde 30 nyss.

Sen en presentpåse som jag gjorde till samma 30årings fest där jag och Malin gav henne en rådgivning hos Makeup store. När jag kom hem med presentkortet insåg jag att påsen var alldeles för låg…. så jag fick göra en till, detta är den låga versionen. Den höga glömde jag att fotografera innan den bytte ägare. Men den såg precis likadan ut fast högre.

Sist en LO som har tagit några dagar men som till slut kändes klar. Har jobbat så mycket sista veckan men nätter direkt följt av dagar, det sög verkligen musten ur mig och natten som var sov jag 13 timmar i streck. Tror jag låg lite efter i mitt sömnbehov. Om när vi var på semester på Gotland och Emelie helt plöstligt tog bollen och satte sig på den. Sötnos.

Ångrar de små röda stjärnorna lite men det fick vara, de matchar ju bollen. :) Bara hemmagjorda dekorationer, knappar och några brads, QK DIESEL och MMs magnetalfabet Providence. Denna är en lift av en LO jag såg på swe scrapbook, den var gjord av Thorold.

3 Responses to “Tre olika pysselrelaterade saker”
  1. Vad kul att se din lift! Supersnygg LO! Tack för att du visade mig den.

    /Pernilla “Thorold”

  2. Majgadd så mycket fint. Tycker att stjärnorna passar alldeles ypperligt :)

  3. Tack båda två!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>