Jag försökte lägga upp dessa bilder i morse men misslyckades, hoppas på bättre lycka nu.

Först ett kort som jag och Malin gjorde när hon var hemma hos mig och hälsade på. Det var till kollegan som fyllde 30 nyss.

Sen en presentpåse som jag gjorde till samma 30årings fest där jag och Malin gav henne en rådgivning hos Makeup store. När jag kom hem med presentkortet insåg jag att påsen var alldeles för låg…. så jag fick göra en till, detta är den låga versionen. Den höga glömde jag att fotografera innan den bytte ägare. Men den såg precis likadan ut fast högre.

Sist en LO som har tagit några dagar men som till slut kändes klar. Har jobbat så mycket sista veckan men nätter direkt följt av dagar, det sög verkligen musten ur mig och natten som var sov jag 13 timmar i streck. Tror jag låg lite efter i mitt sömnbehov. Om när vi var på semester på Gotland och Emelie helt plöstligt tog bollen och satte sig på den. Sötnos.

Ångrar de små röda stjärnorna lite men det fick vara, de matchar ju bollen. :) Bara hemmagjorda dekorationer, knappar och några brads, QK DIESEL och MMs magnetalfabet Providence. Denna är en lift av en LO jag såg på swe scrapbook, den var gjord av Thorold.

10 Responses to “Tre olika pysselrelaterade saker”
 1. Vad kul att se din lift! Supersnygg LO! Tack för att du visade mig den.

  /Pernilla “Thorold”

 2. Majgadd så mycket fint. Tycker att stjärnorna passar alldeles ypperligt :)

 3. Tack båda två!

 4. Scrap metal refining Metal reclaiming operations Iron scraps recovery yard

  Ferrous material recycling research and development, Iron scrap dealers, Metal scraps reclamation

 5. Scrap copper end markets Copper scrap industry best practices Scrap metal removal
  Copper cable industry, End-of-life metal recovery, Scrap copper sales

  Metal recycling strategies, Copper scrap industry publications, Copper cable recycling plant, Metal recycling company

 6. Scrap metal import regulations Ferrous baling Iron waste salvage

  Ferrous material material handling safety, Iron waste recycling centers, Scrap metal recovery and salvage

 7. Bronze scrap recycling Ferrous material governance Scrap iron reutilization

  Ferrous material recycling events, Iron scrap reprocessing plants, Metal waste sustainability

 8. Metal scrap breakup Ferrous material refurbishing Iron scrap scrapyard

  Ferrous scrap treatment, Iron scrap reclaiming, Scrap metal shipping

 9. Scrap metal repurposing strategies Ferrous material scrap sorting Iron waste disposal site

  Ferrous metal reprocessing yard, Scrap iron disposal, Metal salvage yard

 10. Metal export compliance Ferrous material contingency planning Iron scrap disposal facility

  Ferrous material enterprise, Iron reclaiming facility, Environmental metal recycling practices