Archive for October 17th, 2008

Så här såg torsdagen ut i bilder

Här är vi på väg genom Toronto, skyskrapor och CN tower (har varit världens högsta torn men är nu världens andra högsta… inte lika coolt :) )

Ena delen av QK avdelningen på Scrapbooking by design. De hade köpt 2 betala för 1. Köpte 2 lika dies, star icon, en till mig och en till Anna :)

Fanns galet mycket papper. Var det fem gränder in med 4-5m papper i varje?

På väg till nästa affär såg vi denna skylt. Varning för kanadagäss :)

Hälsosam nyttig mat från Pizza hut. Deg och ost. Mmmm… Åt bara ena halvan. Blev lite mycket.

Ett bra ställa att matcha papper med kort. Fanns en del nyanser att välja på bland bazzillerna. Detta är inne i Bizzy B’s.

En glad jag.

Lägg i en peng och ta en tidning.

Framför sista scrapbutiken, Scrapalicious. Nu börjar mättnaden kännas. Handlade inte så mycket här inne. Bara för 35dollar.

På motorvägen hem ser vi i lastbilen bredvid att det är någon som har råkat ut för en olycka. Hade inte velat sitta i bilen bredvid när det hände.

Hur schysst är inte detta? Ena filen på motorvägen var enkom för bussar och bilar med fler än en person i! Underbart! Susade förbi lite köer och njöt. Detta får vi införa i Sverige.

Japp, det var torsdagen det. Himla kul. Satt på kvällen och testade Stephs promarkers. hmm.. kan inte bestämma om det är min grej. Ska testa lite mer nu. Har stämplat upp fyra olika julstämplar som jag köpte på bizzy B’s. Så fina.

Comments 84 Comments »

Så dagens inlöp landade på 398,58 CAD. Det blir 2 563,27 SEK. :) Vi var till Michaels, Scrapbooks by design, Bizzy B’s Stamp & Scrap samt till Scrapalicious. Aldrig har jag sett så mycket scrapprylar! It’s like heaven on earth. På det första stället fick vi 25% rabatt (!) och då blev det så att jag fick med mig en Revolution och två alfabet till den. Oops! :)

Lite prisexempel

  • Revolution 99 CAD = 718:-
  • Chemistry alfabet 40 CAD = 290:-
  • Fyra EZ monterade stämplar (jul) 16 CAD = 116:-
  • Små clearstamps diverse motiv 1-3 CAD = 7-21:-

Nice!

Nu är jag helt färdig och ska sätta mig och färglägga lite stämplar. :)

Comments 102 Comments »