Archive for October 24th, 2008

Nu är jag färdigpackad inför flygresan hem. Jag klarar mig på en väska hem också, känns skönt. Det betyder med andra ord att jag köpt lika mycket scrapsaker som jag hade godis och annat med mig till Mysmasken. :) 21,3kg väger den så det är ingen man går några extra meter med, tur det finns bagagevagnar.

Idag var vi ut på en sväng med bilen, ner till Burlington downtown. Spanade in gigantiska hus precis vid vattnet, Lake Ontario. Shit vilka hus. Som små slott. Jag tänkte inte köpa något mera men så kom vi till en EB games butik och där hittade jag 4 spel till mitt Nintendo DS; Castlevania – Portrait of Ruin, Rayman (endast 2.99dollar!), Super Mario 3 och Zelda. Så om jag inte kan sova på planet hem så vet ni vad jag gör. Men jag hoppas verkligen att jag kan somna, annars är jag som en zombi när jag landar och då vill jag ju vara pigg så jag kan krama och pussa maken tills han storknar. :)

Comments 380 Comments »

En av favoritbilderna från i somras när vi var i Skåne. Vid Stenhuvuds nationalpark. Härliga minnen.

Comments 4 Comments »

Här kommer några kort och LOs som jag gjort i veckan.

Ett kort gjort av spill från LOn om Lina. Med en av mina många nya stämplar. Målad med Stephs promarkers.

En LO om min brors fru. En av mina favoritpersoner. :)

När jag skulle testa brayern så blev detta resultat nummer två. Den första är blev det inget kort av men den var helt ok den med. Med mina nya stämplar; globen och igloon. Mitt bidrag till veckans utmaning på Scrapopol.

Kvällens resultat. En LO om när vi var och matade lite vilda djur i onsdags. Mycket dekorationer för att vara jag.

Ett litet minikort som jag ska ge till Greg tillsammans med några öl och en påse av snacks som han gillar, som tack för att jag fått låna hans skrivbord under hela min vistelse här. Stackarn har varit förpassad till källaren.

Det var allt.


Comments 368 Comments »

Först två bilder från igår onsdag.

Så här coola ser långtradarna ut här. Som riktiga truckers. :) Gillar att nosen liksom sticker ut. Denna är i en skum vinkel, var himla svårt att fota dem från bilen. Snyggast var självklart en RÖD lastbil men den fick jag inte på bild.

Spana in the pumpkin patch! Massor massor massor med pumpor ute på en åker. Så mycket dekorerat överallt, det är nästan så att jag vill att vi ska göra det mer hemma i Sverige, det blir så fint överallt.

Sen några bilder från idag torsdag.

Kolla in ekorren! Det blev lite läskigt när den kom så nära men den är så gullig. Händerna…. ohh…..

Sen blev han rädd för något och kilade iväg en bit.

Men kom sen tilbaka och hittade upp till axeln min där Steph hade lagt lite solrosfrön. Det är det vi ger dem, man kan inte ge dem nordnötter för då försvinner han bort i skogen ett bra tag för att gräva ner dem i jorden. :) Laddar inför en hård vinter.

Han kilade sen vidare till Stephs arm, här knaprar han på en jordnöt.

Här har ni en chipmunk, en sån som Piff och Puff är. De är så små och smälter bra in bland alla löven så ibland tror man att det är ett löv som blåser över stigen men det är en sån liten rackare. Pinnar iväg så himla snabbt.

På vägen till bilen så satt den här mörka ekorren på stigen och smaskade på frön. Dessa är vanligtvis inte så lätta att mata direkt ur handen, utan är räddare.

Sist men inte minns. IKEA. Det var himla roligt att gå igenom, alla saker som heter saker på svenska. Kika i Stephs blogg för en rolig sak om ett bord där det står ordet KÄRLEK på en massa olika språk på.

Det var allt för denna uppdatering.

Comments 9 Comments »