Hittade dessa kort på kameran. Från sista dagen i Kanada. Varför har vi inte såna här här hemma? Så goda och roliga att äta. Alltså det är ostpinnar som man drar av remsa för remsa och äter. Mmm….

Jag saknar dem. Högst upp på förpackningen så ser ni en krokodil. Det var olika på olika förpackningar, det är alltså ett förslag på hur man ska designa sin ostpinne. Fanns en massa roliga saker man kunde skapa. :)

3 Responses to “Ost”
  1. Åhhh, gör inte sådär. De ligger där nere i kylskåpet… Men inte äta, ajabaja!

  2. Hihi, vad ser detta roligt ut !!

  3. I not to mention my friends were viewing the best secrets located on your web page then before long came up with a horrible feeling I had not expressed respect to the site owner for those strategies. Those ladies had been for that reason stimulated to learn all of them and now have absolutely been taking pleasure in those things. Appreciate your really being simply accommodating and then for going for certain impressive useful guides millions of individuals are really eager to discover. My personal sincere apologies for not expressing gratitude to earlier.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>