Archive for January 28th, 2008

Denna vecka var det något altrat som skulle göras till Kreativa rummets sida och mitt bidrag som ska ge inspiration är en monogrambokstav. Det var inte så pilligt som jag trodde, lim och gluedots användes flitigt. Känner kanske att jag är lite efter, det var ju ett tag sen dessa bokstäver var populära… Men snygg är den i alla fall, där den står på hyllan över scraphörnan. Så är du sugen på att altra något kika in i bloggen för inspiration.

Använde mig av ett paket från AdLibris som jag skar till 2 stora bokstäver av, gjorde sen en massa småbitar av kartongen, limmade ihop och gjorde till stora distanskuddar typ, 20 smålappar på varandra. Lim lim och åter lim. Klädde i papper och dekorerade sedan sparsamt i sann Elin-anda. :)

Comments 31 Comments »

Kikade runt lite bland gamla bilder efter att natten som var haft ett msn-samtal med Mysmasken om Kungsholmen och Rålambshovsparken och då fått lite längtan tillbaka till vår gamla lägenhet och Kungsholmen… Men inget kunde få mig att flytta tillbaka dit, 2 personer på 37 kvadratmeter… ohållbart.

Jag gillade dessa breda fönsterbänkar, eller vad man ska kalla dem, det gick att sitta där och filosofera.

David tyckte innergården var jättefin. Jag? Inte en enda växt, bara asfalt och kalt… men bilden får representera närheten till stan och att man kände sig som i en storstad fast det var ganska lugnt.

Sista året så öppnade HOT WOKs ägare en restaurang i vårt hus. Underbart! Nu slapp man gå en (!) gata upp för att handla maten på HOT WOK på Hantverkargatan :) Lat var jag redan då. Den heter Mamadou och rekommenderas starkt, de har den där snygga draken som syns på hemsidan även målad på väggen bakom disken. Snyggt. Ofta gick vi ner dit, beställe mat att ta med oss och gick ner till Rålis och åt. Jag minns en gång extra mycket, vi hade med oss en sån där picknickfilt och en extrafilt. Efter maten så la vi oss ner på gräsmattan under en lönn och låg och pratade, på den ena filten och under den andra. Jag tror tom att vi somnade. Härliga tider.

Bilderna är från då vi hängde på Björns bostadsbytare och Bytalya sidorna… tog sin lilla tid att hitta en lösning, vi var nära att hamna i Midsommarkransen men sen blev det Liljeholmen till slut.

Comments 31 Comments »

Jag ogillar att jobba alla sorters nätter men lördagsnätterna är jobbigare. Det känns verkligen att alla andra är lediga och bara myser. Svårt att gå hemifrån… Sen kommer du till tunnelbanan och där ser alla supersnygga ut, mycket klirr i påsen och alla är på väg på någon fest. Inte för att jag skulle på fest även om jag inte jobbade men de ser alla så glada ut. På söndagmorgonen är det lugnt på centralen när jag kliver av arlanda expressen och åter beger mig mot tunnelbanan. Då möts man av en strid ström superhurtiga människor med ryggsäcken packad och matsäcken är med. Långfärdsskridskoåkarna. Måste de se så hurtiga ut? Själv ser man ut som sju svåra år och man klarar knappt av att gå rakt. Irriterande.

Comments 8 Comments »