Archive for January 10th, 2008

Mysmasken utmanade ALLA att fotografera sina kylskåp och visa upp. Jag är inte den som är den så här kommer vår kylskåpsdörr.

Inte alls många saker på den…

  • en kom-ihåg-bricka som man kan skriva och rita roliga saker som den andre förhoppningsvis ser när den går upp efter en.
  • En timer till matlagning, mycket snygg tycker jag.
  • Ett vykort från Davids farbror och fru, där de tackar för att de fick vara med på vår bröllopsfest, de tyckte bilden på kortet påminde om huset vi var i och det gör det. Påminner oss varje dag om vår dag.
  • Vykortet hålls fast med en magnet som vi fått av svägerskan, tror det var en lyckoängel… kommer inte ihåg… David kom inte ens ihåg att vi fått den av henne så han var inte till någon hjälp alls… :)

Ja, det var allt. Vill inte ha allt för mycket saker på dörren så den ser nog fortfarade ut så här om ett år… möjligtvis har vi köpt kakao och hushållspapper tills dess… det är det som står på kom-ihåg-tavlan. :)

Comments 77 Comments »

Här kommer LOn om en kompis som jag höll på med häromdagen, satt djupt inne… lite svårt att hoppa på denna stora storlek efter att ha jobbat med 12×6… får bli bättre på att byta mellan storlekarna.

Nu så här i efterskott så önskar jag att jag haft ner de två papprena med texten och det under ca 5 cm och centrerat SKITSNYGG i rutan där det står… jaja, lite svårt att ändra på nu så det är bara att acceptera :) Jag hittat och ändrat lite inställningar i scannern så nu slipper ni förhoppningsvis mina extremt mörka bilder på min LOs.

En kompis från gymnasiet som bor här i Stockholm, inte allt för långt bort. Maken och jag ska dit på middag på lördag med efterföljande turnering av Guitar Hero :) Ser fram emot det. Maken är dock rädd för stryk… gitarrist som han är.

För er som inte gillar att rita dit prickarna för hand efteråt, ni vet väl om att det finns svenska rub ons? Med prickar och allt. Nu har ju jag inte använt några såna bokstäver på denna men alfabetet kommer från Miimo och där hittar ni dessa och flera andra snygga små alfabet med svenska prickar och ringar.

Efter middagen idag så lät det så här mellan mig och maken, inte ordagrant men typ…

David: varför gillar du män?
Elin: för att de är stora, starka, luktar svett och beskyddar oss kvinnor från annat ont.
David: det låter inte som mig….
Elin: nej det gör det inte men andra män gör det där och du liksom bara rider på vågen
David: Rider på vågen. Japp, det är vad jag gör.

Comments 130 Comments »