Här kommer LOn om en kompis som jag höll på med häromdagen, satt djupt inne… lite svårt att hoppa på denna stora storlek efter att ha jobbat med 12×6… får bli bättre på att byta mellan storlekarna.

Nu så här i efterskott så önskar jag att jag haft ner de två papprena med texten och det under ca 5 cm och centrerat SKITSNYGG i rutan där det står… jaja, lite svårt att ändra på nu så det är bara att acceptera :) Jag hittat och ändrat lite inställningar i scannern så nu slipper ni förhoppningsvis mina extremt mörka bilder på min LOs.

En kompis från gymnasiet som bor här i Stockholm, inte allt för långt bort. Maken och jag ska dit på middag på lördag med efterföljande turnering av Guitar Hero :) Ser fram emot det. Maken är dock rädd för stryk… gitarrist som han är.

För er som inte gillar att rita dit prickarna för hand efteråt, ni vet väl om att det finns svenska rub ons? Med prickar och allt. Nu har ju jag inte använt några såna bokstäver på denna men alfabetet kommer från Miimo och där hittar ni dessa och flera andra snygga små alfabet med svenska prickar och ringar.

Efter middagen idag så lät det så här mellan mig och maken, inte ordagrant men typ…

David: varför gillar du män?
Elin: för att de är stora, starka, luktar svett och beskyddar oss kvinnor från annat ont.
David: det låter inte som mig….
Elin: nej det gör det inte men andra män gör det där och du liksom bara rider på vågen
David: Rider på vågen. Japp, det är vad jag gör.

4 Responses to “En LO och lite annat”
 1. Mysmasken says:

  LOL! Stora starka och luktar svett.
  Hahaha!

  Jag gillar LO:n, jättefin!

 2. Anonymous says:

  Jag är helt patetisk, det fällde en tår när jag såg texten till syrran. Jätte fint, och ja hon kommer att vara vackrast i världen den dagen. Snyggt jobbat Elin! Kram/Silvia

 3. Tack underbaraste vänför denna enormt fina hyllning!! Jag ska titta på det här på alla “ful-dagar” i fortsättningen! En underbar ego-boost!
  Ska bli superkul att se om en timme, maten står redan i ugn:)
  Kram Kram Kickan
  p.s. bara för att jag varit en usel bloggare sista halvåret har jagtortt att alla andra slutat…ska skärpa mig!

 4. Hello admin, i must say you have very interesting
  posts here. Your page should go viral. You
  need initial traffic only. How to get it? Search for; Mertiso’s
  tips go viral

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>