Mysmasken utmanade ALLA att fotografera sina kylskåp och visa upp. Jag är inte den som är den så här kommer vår kylskåpsdörr.

Inte alls många saker på den…

 • en kom-ihåg-bricka som man kan skriva och rita roliga saker som den andre förhoppningsvis ser när den går upp efter en.
 • En timer till matlagning, mycket snygg tycker jag.
 • Ett vykort från Davids farbror och fru, där de tackar för att de fick vara med på vår bröllopsfest, de tyckte bilden på kortet påminde om huset vi var i och det gör det. Påminner oss varje dag om vår dag.
 • Vykortet hålls fast med en magnet som vi fått av svägerskan, tror det var en lyckoängel… kommer inte ihåg… David kom inte ens ihåg att vi fått den av henne så han var inte till någon hjälp alls… :)

Ja, det var allt. Vill inte ha allt för mycket saker på dörren så den ser nog fortfarade ut så här om ett år… möjligtvis har vi köpt kakao och hushållspapper tills dess… det är det som står på kom-ihåg-tavlan. :)

50 Responses to “Utmaning – kylskåp”
 1. Mysmasken says:

  Haha, najs! Gillar timern =)

 2. Connecticut Railway & Bridge Company Building

  The Connecticut Railway & Bridge Company Building is a historic building located at 33 Park Avenue in Stamford, Connecticut.

  Description and history
  It was built in 1931, and is a two-and-a-half story Art Deco steel frame building faced in buff-colored brick. Its original owner was the Connecticut Railway & Bridge Company, a subsidiary of the All American Bridge Company, which used the building in the 1930s-60s. https://mistkedeepvi.weebly.com

  6add127376 osenane

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>