Archive for January 20th, 2008

Idag så lagades den till. Eller jag vet inte om jag kallar “blanda ihop tre saker och värma” för laga… Men den får absolut godkänt. Bra stuns i pannacottan och god bärsås. Gick snabbt och enkelt. Lite för enkelt…. hålla på med gelatinblad och sånt orkar man ju inte men detta går ju i ett nafs…. gäller att glömma bort den där hyllan i affären…

För er som inte har svårigheter att knäppa knappen i jobbyxorna efter juluppehåll och allmän svullning av godsaker så tipsar kollegan om att ha i antingen lite kanel i grädden eller lite snabbkaffepulver då du värmer.

Comments 13 Comments »

För ett tag sen så fick jag ett PM på ett forum där en tjej sa att hon gillade min stil och undrade om jag ville vara en av ett inspirationsteam på en ny inspirationsblogg, Kreativa rummet. Vilken ego boost! Och samtidigt vilken prestationsångest… inte är jag så bra på att scrappa… och lite på kommando… hualigen… Men självklart så vägde det roliga över! Så jag fick min första uppgift och den finns snart i bloggen tror jag. Ser så fram emot att få dessa utmaningar, så jag scrappar fler än 16 LOs i år :)

Comments 9 Comments »