Kikade runt lite bland gamla bilder efter att natten som var haft ett msn-samtal med Mysmasken om Kungsholmen och Rålambshovsparken och då fått lite längtan tillbaka till vår gamla lägenhet och Kungsholmen… Men inget kunde få mig att flytta tillbaka dit, 2 personer på 37 kvadratmeter… ohållbart.

Jag gillade dessa breda fönsterbänkar, eller vad man ska kalla dem, det gick att sitta där och filosofera.

David tyckte innergården var jättefin. Jag? Inte en enda växt, bara asfalt och kalt… men bilden får representera närheten till stan och att man kände sig som i en storstad fast det var ganska lugnt.

Sista året så öppnade HOT WOKs ägare en restaurang i vårt hus. Underbart! Nu slapp man gå en (!) gata upp för att handla maten på HOT WOK på Hantverkargatan :) Lat var jag redan då. Den heter Mamadou och rekommenderas starkt, de har den där snygga draken som syns på hemsidan även målad på väggen bakom disken. Snyggt. Ofta gick vi ner dit, beställe mat att ta med oss och gick ner till Rålis och åt. Jag minns en gång extra mycket, vi hade med oss en sån där picknickfilt och en extrafilt. Efter maten så la vi oss ner på gräsmattan under en lönn och låg och pratade, på den ena filten och under den andra. Jag tror tom att vi somnade. Härliga tider.

Bilderna är från då vi hängde på Björns bostadsbytare och Bytalya sidorna… tog sin lilla tid att hitta en lösning, vi var nära att hamna i Midsommarkransen men sen blev det Liljeholmen till slut.

One Response to “Good old days”
  1. Mysmasken says:

    Åhhhh, jag älskar Stockholms innegårdar, fast de gröna och lummiga är såklart ännu bättre.
    *längtar*

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>