Denna vecka var det något altrat som skulle göras till Kreativa rummets sida och mitt bidrag som ska ge inspiration är en monogrambokstav. Det var inte så pilligt som jag trodde, lim och gluedots användes flitigt. Känner kanske att jag är lite efter, det var ju ett tag sen dessa bokstäver var populära… Men snygg är den i alla fall, där den står på hyllan över scraphörnan. Så är du sugen på att altra något kika in i bloggen för inspiration.

Använde mig av ett paket från AdLibris som jag skar till 2 stora bokstäver av, gjorde sen en massa småbitar av kartongen, limmade ihop och gjorde till stora distanskuddar typ, 20 smålappar på varandra. Lim lim och åter lim. Klädde i papper och dekorerade sedan sparsamt i sann Elin-anda. :)

One Response to “E som i Elin”
  1. Sannasmamma says:

    Superduperfin!!! =D
    Nu blev jag taggad till att dekorera mitt C som ligger i byrån.. Har legat där lääänge… =S

    Kramis!!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>