Hos Tanja fann jag inspiration här och här till att försöka mig på ett nytt sätt att göra kort på. Tag fyra ark 12×12″ papper i valfria färger och gör 4 stycken kort. Jag gjorde 4 stycken 6×6″ kort och använde det som blev över till att dekorera korten. Tittade igenom mina basic QK dies och där fanns några som jag inte ens använt sen jag köpte dem…. Här kommer i alla fall mina 4 kort.

Denna gillar jag :) Fika, finns det något bättre?

Ett sånt där bra att ha kort.

Davids förslag till vem jag skulle skicka detta kort till, någon med mässlingen :) Ja, det eller vattkoppor eller något.

Här vid det sista kortet hade jag ledsnat och inpirationen trytit. Det blev inte så spännande. Sen när jag scannade in korten så orkade jag inte fixa till färgen heller, det som ser rött ut är mer orange…

Mysmasken! Hur går det med dina kort? Jag vet du hade mycket att göra denna veckan men inte hindrar det mig från att lägga lite extra press på dig :)
5 Responses to “4 CS och några brads”
 1. Mysmasken says:

  Haha babe, jag är har sjuuukt mycket fram till torsdag.
  Ska försöka ge mig på det här på fredag, ålrajt? :D

 2. Jag diggar korten jättemycket, stilrena kort är snyggast!!

 3. Mysmasken says:

  Glömde säga att jag gillade nr 1 och 2 jättemycket. Jag fikar gärna, bara du kommer hit, så skicka kortet till mig *hihi*

 4. Ja, 1 och 2 var ju lite innan jag ledsnade :) och inspiratinen flög sin kos… Vi får väl boka in en MSNfika :)

 5. Snyggt! Vilken varm och härlig färgkombo.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>