Jag ogillar att jobba alla sorters nätter men lördagsnätterna är jobbigare. Det känns verkligen att alla andra är lediga och bara myser. Svårt att gå hemifrån… Sen kommer du till tunnelbanan och där ser alla supersnygga ut, mycket klirr i påsen och alla är på väg på någon fest. Inte för att jag skulle på fest även om jag inte jobbade men de ser alla så glada ut. På söndagmorgonen är det lugnt på centralen när jag kliver av arlanda expressen och åter beger mig mot tunnelbanan. Då möts man av en strid ström superhurtiga människor med ryggsäcken packad och matsäcken är med. Långfärdsskridskoåkarna. Måste de se så hurtiga ut? Själv ser man ut som sju svåra år och man klarar knappt av att gå rakt. Irriterande.

One Response to “Jag ogillar att jobba lördagnätter”
  1. I know the feeling!
    Jobbar också på Arlanda och jobbar också lördagnätter ibland.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>