Archive for August 23rd, 2006

Yes, så ska man bli Liljeholmsbo då, i månadsskiftet bär flyttlasset av och jag kan knappt vänta. Tänk dig själv, i stället för ett rum och kök blir det tre rum och kök plus balkong, kanske lite längre att ta sig in till stan och centralen men det är det absolut värt!! Skrev kontrakt idag och jag fick stå med på kontraktet, det gjorde jag ju inte innan, det känns skönt.

Allt är underbart!!!(om man räknar bort att jag måste gå upp klockan 04:45 i morgon…)

Comments No Comments »

Då har jag varit hemma ett par dagar efter resan.

Hade en rolig helg, flög ju genom Malmö, Dublin och landade sedan i Cork och kände mig som hemma på alla flygplatserna… alla hade samma parkeringssystem som hemma på Arlanda :) Kul att träffa tjejerna igen. Ingen av oss hade ändrats mycket förutom blivit äldre och visare! Susanne var i lika stort behov av att bli underhållen och Lina var lika shoppinggalen. Kul att träffa Brian igen, inte sett honom eller de andra sen augusti 2003 tror jag det var. Tre långa år.

Trött av all flygning på torsdagskvällen, beställde hem indisk mat. Mycket god vegetarisk korma. På kvällen när vi alla hade gått och lagt oss så kom en extremt onykter man och började banka på ytterdörren och letade efter nyckeln under blomkrukan och dörrmattan. Uppenbarligen för full för att inse att detta inte var hans hus… Det slutade med att Madge (Roberts mamma) lutade sig ut genom fönstret och skrek “CLEAR OFF!! THIS IS NOT YOUR HOUSE!!!” Efter ett tag förstod han och lunkade vidare. På fredagen så gick vi ut och åt scones på ett cafe till frukost och gick runt i lite affärer inne i centrum, handlade byxor – jeans på Monsoon och en topp på Dorothy Perkins, två affärer som jag verkligen saknar här hemma. Först nu så insåg jag att Monsoon hade min storlek, trodde att det var mer som VeroModa där man måste vara trådsmal för att komma i LARGE storlekarna…. Typiskt, lovade Sus att skomma tillbaka på regelbundna shoppingturer. På kvällen så gick vi på teater och såg “Goldfish in the sun” en teater om hur det var att leva i Cork på 50-talet, mycket underhållande. Första 2 minuterna förstod jag inte ett dyft av vad de sa men sen kom man in i det.

Lördagen blev den en eftermiddagsbio, MIAMI VICE, jag tyckte den var underhållande för att vara en skjuta-pang-pang-film men de andra två tyckte den var vedervärdig. På kvällen blev vi bjudna på middag av Robert…. kycklingfajitas, kanongott men till allt detta hade han köpt sprit för €100… Det blev en hel del för min del… och inte klarade jag av det så himla bra heller, har ju knappt druckit ett dugg sedan jag lämnade irland… Så här såg drinklistan ut:

- två glas vitt vin
- en öl
- ett glas champagne
- tre (!) tequila shots
- tre cosmopolitan i ganska rejäla glas
- en cock sucking cowboy på Raven
- en vodka-coke på samma krog…

sen var det fördigt för min del :) sattes i en taxi hem och mådde väldigt, väldigt, väldigt dåligt. Slockande på soffan där nere och vaknade när Sus kom hem kl 3. Dagen efter var hemsk coh då skulle jag flyga hem… Tog ett tag innan jag piggnade till men efter Robert frukost: korv, bacon, stekt svamp, hash browns, toast och Barry’s tea så blev jag människa igen… Det var hemskt att flyga hem, Cork-Dublin gick bra men sen till Arlanda… bredvid mig satte sig ett par vuxna Uppsalabor… så snart vi lyftså började det beställas in drinkar, vin och öl. Sista halvtimmen var outhärdlig, öllukten påminde mig om att något tryckte upp en tre veckor gammal fotbollsstrumpa under näsan, bläää.

Skönt att vara hemma igen, trodde aldrig att jag skulle sakna David så mycket som jag gjorde, ville typ ringa till honom varje timme bara för att höra rösten på honom. Men det är ju ett bra tecken.

Comments No Comments »