Då har jag varit hemma ett par dagar efter resan.

Hade en rolig helg, flög ju genom Malmö, Dublin och landade sedan i Cork och kände mig som hemma på alla flygplatserna… alla hade samma parkeringssystem som hemma på Arlanda :) Kul att träffa tjejerna igen. Ingen av oss hade ändrats mycket förutom blivit äldre och visare! Susanne var i lika stort behov av att bli underhållen och Lina var lika shoppinggalen. Kul att träffa Brian igen, inte sett honom eller de andra sen augusti 2003 tror jag det var. Tre långa år.

Trött av all flygning på torsdagskvällen, beställde hem indisk mat. Mycket god vegetarisk korma. På kvällen när vi alla hade gått och lagt oss så kom en extremt onykter man och började banka på ytterdörren och letade efter nyckeln under blomkrukan och dörrmattan. Uppenbarligen för full för att inse att detta inte var hans hus… Det slutade med att Madge (Roberts mamma) lutade sig ut genom fönstret och skrek “CLEAR OFF!! THIS IS NOT YOUR HOUSE!!!” Efter ett tag förstod han och lunkade vidare. På fredagen så gick vi ut och åt scones på ett cafe till frukost och gick runt i lite affärer inne i centrum, handlade byxor – jeans på Monsoon och en topp på Dorothy Perkins, två affärer som jag verkligen saknar här hemma. Först nu så insåg jag att Monsoon hade min storlek, trodde att det var mer som VeroModa där man måste vara trådsmal för att komma i LARGE storlekarna…. Typiskt, lovade Sus att skomma tillbaka på regelbundna shoppingturer. På kvällen så gick vi på teater och såg “Goldfish in the sun” en teater om hur det var att leva i Cork på 50-talet, mycket underhållande. Första 2 minuterna förstod jag inte ett dyft av vad de sa men sen kom man in i det.

Lördagen blev den en eftermiddagsbio, MIAMI VICE, jag tyckte den var underhållande för att vara en skjuta-pang-pang-film men de andra två tyckte den var vedervärdig. På kvällen blev vi bjudna på middag av Robert…. kycklingfajitas, kanongott men till allt detta hade han köpt sprit för €100… Det blev en hel del för min del… och inte klarade jag av det så himla bra heller, har ju knappt druckit ett dugg sedan jag lämnade irland… Så här såg drinklistan ut:

- två glas vitt vin
- en öl
- ett glas champagne
- tre (!) tequila shots
- tre cosmopolitan i ganska rejäla glas
- en cock sucking cowboy på Raven
- en vodka-coke på samma krog…

sen var det fördigt för min del :) sattes i en taxi hem och mådde väldigt, väldigt, väldigt dåligt. Slockande på soffan där nere och vaknade när Sus kom hem kl 3. Dagen efter var hemsk coh då skulle jag flyga hem… Tog ett tag innan jag piggnade till men efter Robert frukost: korv, bacon, stekt svamp, hash browns, toast och Barry’s tea så blev jag människa igen… Det var hemskt att flyga hem, Cork-Dublin gick bra men sen till Arlanda… bredvid mig satte sig ett par vuxna Uppsalabor… så snart vi lyftså började det beställas in drinkar, vin och öl. Sista halvtimmen var outhärdlig, öllukten påminde mig om att något tryckte upp en tre veckor gammal fotbollsstrumpa under näsan, bläää.

Skönt att vara hemma igen, trodde aldrig att jag skulle sakna David så mycket som jag gjorde, ville typ ringa till honom varje timme bara för att höra rösten på honom. Men det är ju ett bra tecken.

8 Responses to “Tillbaka igen efter en weekend borta”
 1. Metal scrap repurposing plant Metal scrap repurposing services Iron reclamation and reuse

  Ferrous material recycling infrastructure, Iron waste restoration, Metal recycling education

 2. Copper scrap price analysis Copper scrap export logistics Scrap metal recyclers
  Copper cable scrap stripping, Scrap metal reclamation services, Scrap Copper processing

  Eco-friendly metal recovery, Copper scrap collection center, Copper cable scrap purchasing, Ferrous and non-ferrous scrap

 3. Metal waste utilization and trading Ferrous material recycling logistics Iron scrap recovery and reclaiming

  Ferrous material recycling techniques, Iron scrap reclamation process, Scrap metal purity standards

 4. Scrap metal market trends Ferrous material licensing Iron scrap packaging

  Ferrous material price fluctuations, Iron salvage and recycling, Metal reclaiming yard services

 5. Metal waste audit Ferrous material import Iron reclamation services

  Ferrous metal recycling business, Iron scrap salvaging services, Advanced metal recycling

 6. Metal recovery and reclamation services Ferrous metal recycling consultation Iron reprocessor

  Ferrous material refurbishing, Iron recovery and recollection, Scrap metal price fluctuations

 7. Scrap metal treatment technologies Ferrous material recycling revenue streams Iron reclaiming solutions

  Ferrous scrap recycling yard, Iron scrap logistics services, Metal recycling and recovery facility

 8. Sustainable scrap metal handling Ferrous waste handling Iron waste reutilization services

  Ferrous material waste recovery and sorting, Scrap iron storage, Metal sorting services