Archive for August 28th, 2006

Usch och fy vad jag ogillar att jobba nätter… och nu har jag dessutom tre stycken på rad. Jag som annars brukar hålla mig till bara två. Det räcker liksom… En är avklarad och är nu inne på den andra. Jag hoppas jag kan sova i morgon.

På tåget hem efter förra natten så hann jag somna mellan terminal 5 och terminal 4/2, det tar ungefär en minut om ens det efter starten. Efter ett litet tag kom biljettkontrollanten och försökte att väcka mig milt med ett “Ursäkta?” Jag flög upp och blev riktigt rädd. Han bad så mycket om ursäkt och sa att ajg kunde somna om igen så skulle han se till att jag inte hamnade på samma tåg tillbaka till Arlanda igen, han sa att det hade hänt. Jag kan inte tänka mig något värre, att vara på väg hem från att ha jobbat natt och lyckas somna på tåget för att lite senare inse att man nu åker baklänges tillbaka mot jobbet igen! Hur som helst så kunde jag inte somna om, han hade skrämt mig på riktigt.

När jag kom hem igår morse då hade jag tusen tankar i huvudet som virrade omkring, typiskt mig. Somnade iaf men vaknade då K ringde och väckte oss klockan elva… :( sen kunde jag inte somna förrän strax efter 1. David gick ut på stan tillsammans med kameran och då gick det lite lättare att somna.

Längtar riktigt hem nu.

Comments 8 Comments »