Archive for August 4th, 2006

Jag har haft en underbart härlig ledig dag. Lånade svärmors bil och for iväg till Knivsta för att träffa bror min och hans lilla familj. G stod som bäst och satte upp nya luckor i köket och A härjade i växthuset, överfullt av tomat- och gurkplantor. Emelie charmade mig totalt som vanligt. Stannade i 1 ½ timme och sen bar det av till Uppsala. Åkte in en snabbis in till city där vi handlade på Lustgården och sedan en snabblunch.

Plockade upp mamma och åkte vidare till IKEA. Massor med folk, nya katalogen har ju kommit så den har väl inspirerat folk till att handla nytt. Det enda som följde med oss hem var ett 10 pack med glödlampor. Åkte ut till stugan och kikade på växtligheten. Fick med oss en stor påse med mangold hem.

Jag och David slank iväg till Fjällnora och till nudiststranden. Var kanske 7 personer där innan oss, varav 2 kvinnor. David och jag sänkte medelåldern rejält kan jag lova. De var väl mellan 35 och 65 ungefär. Det finns inget skönare än nakenbad. Man känner sig verkligen fri. Det blir förstås lite bättre om man är lite mer på tumanhand men det gick bra så här också. Det är lite svårt att låta bli att inte stirra allt för mycket. Man vill ju spana in och jämföra lite grann. Så här i efterhand så måste jag säga att Davids var snyggast bland de jag såg. Lagom bred, lagom lång, lagom allt.

Comments 16 Comments »