Archive for August 16th, 2006

… så bär det av till Irland – den gröna ön!! Hur jag längtar efter att få träffa Sus och Lina igen. Och se min gamla hemstad Cork, vad jag förstår så fixades den upp ganska rejält till 2005 då den var Kulturstad för Europa eller något. Jag får se. Den såg ju ganska ruggig ut på sina ställen då jag bodde där.

Flygschemat ser ut som följer:
Arlanda-Malmö-Dublin-Cork på tordagen, åker 11:30 och framme 18:15.
Cork-Dublin-Arlanda på söndagen, åker 17:00 och framme 23:30 tror jag det var.

Ska sen hem, sova och upp klockan 7 för att jobba… men det blir då det, nu är siktet inställt på att ha roligt på resan!! Jag planerar att bara ha en ryggsäck som handbagage med mig för att slippa checka in och ut sakerna hela tiden. Så nu funderas det på hur jag ska kunna spara plats.
De 2 saker som jag kommit på hittils:
- ta med sunkiga trosor så att jag kan slänga dem när jag använt dem. (jag har ju ingen anledning att ragga på krogen och behöva oroa mig för att det ska se snyggt ut om jag följer med någon hem ;) ) Vilka diva fasoner!
- ha mina svarta skor som man ej har strumpor i. Andra alternativet var ju de vit/röda skorna men då behöver jag ju 4 par strumpor också…

Nu börjar allt med flytten kännas nära. Vi har fixat det mesta som ska beställas och så; flyttning av bredbandet, telefonen, el, gas, adressändra… har kvar något trist som försäkringar och så. Annars så planeras det för fullt, skickade efter planlösningen på nya lägenheten och fick den häromdagen, det var ju så länge sen vi var där så man har nästan glömt bort. Så nu skissar det och suddas och skissas om :) Men nu tror vi att vi fått till det som vi vill ha det. Vi har ju ganska få möbler och när vi var klara med att placera ut de möbler som vi har så insåg vi att vardagsrummet var tomt! Vi har ingenting att ställa in där. Men vi tar det ganska lugnt på den fronten. Vi vill hellre ha saker vi gillar än saker som bara är inköpta för att fylla ut rummet. Har gjort en liten kalkyl för att se hur mycket pengar som kommer att gå åt. Tur att vi har lite gemensamt sparat för just detta ändamål. Känns skönt.

Comments 783 Comments »