Archive for May 6th, 2008

Det blev lite fördröjning på projektet jag gjorde häromkvällen, först ikväll har de lagts i kuvert och i morgon läggs de på lådan och på torsdag landar de hos deras nya ägare. Så bilderna som lovades idag kommer torsdag. Om jag kommer ihåg det.

Vägde just kuverten med överraskning i och jag tänkte, aldrig att det är under 20g. Men si det var det, känns himla bra, 18-19g. Kanon. Jag har åkt på att få komplementera portot en gång, för att någon inkompetent person som jobbar på Pressbyrån sjabblade till det. Det var innan jag införskaffade en hushållsvåg på IKEA. Hade ju inga problem att betala det rätta portot men jag ville ju inte betala avgiften som lagts på. Ringde posten och förklarade hur det var och jag behövde bara betala portot, slapp avgiften. De är inte omöjliga de på postem.

Comments 14 Comments »

.
.
.
.
.
.

Mysmasken!!!

Här kommer en bild som bevis. David var på väg hem från middag med systrarna och mamman och jag ber honom välja ett nummer mellan 1 och 3. Ni har fått numret efter ordningen ni kommenterat.

Den lilla pappersbiten var en Puss!-hälsning som stod på mitt skrivbord när jag kom hem från jobbet och bredvid stod en blomma. Och vilken färg hade blomman??? Malin, du räcker upp handen och vinkar glatt ser jag. Ja, du har rätt, den var röd. :) Kika i kommentarerna så ser ni ett gulligt rim jag fick av Malin, ev får du något tröstpris för det rimmet. Och Giggi, du får härja fritt bland mina scrapprylar när du kommer hit och scrappar någon gång.

Så, jag har ju din adress redan så något roligt dyker upp i posten en dag när du minst anar det.

Tack för att ni var med och lekte, när jag skrev inlägget så tänkte jag att ni tre nog är de som är inne på sidan och kikar. Hade jag annonserat ut leken på något forum så hade det varit flera kommentarer, det kan jag lova, men jag ville se vilka som kikar in utan att locka med pris. Sen vet jag en till men hon lockas nog inte att skriva kommentarer med scrapvinster :)

Comments 10 Comments »