Det blev lite fördröjning på projektet jag gjorde häromkvällen, först ikväll har de lagts i kuvert och i morgon läggs de på lådan och på torsdag landar de hos deras nya ägare. Så bilderna som lovades idag kommer torsdag. Om jag kommer ihåg det.

Vägde just kuverten med överraskning i och jag tänkte, aldrig att det är under 20g. Men si det var det, känns himla bra, 18-19g. Kanon. Jag har åkt på att få komplementera portot en gång, för att någon inkompetent person som jobbar på Pressbyrån sjabblade till det. Det var innan jag införskaffade en hushållsvåg på IKEA. Hade ju inga problem att betala det rätta portot men jag ville ju inte betala avgiften som lagts på. Ringde posten och förklarade hur det var och jag behövde bara betala portot, slapp avgiften. De är inte omöjliga de på postem.

3 Responses to “På gränsen”
 1. Hej Elin!
  På L:et i London har jag använt mej utav en bokstavs-stämpel: http://www.scrapaddicted.se/produkter.php?cat=21&sub=421&id=5216
  Och jag har använt den där pappers-skrynklar-veckar-grejen som jag fick låna av dig på båda mina senaste LO:s. Den var ju jätte rolig! :)
  Och det är hela familjen på kortet ifrån London. Pappa är som sagt den långa. Det är därifrån jag ärvt min längd. Varifrån jag har fått vikten?? Ja, säg det. Gammelgammelgammel-mormor kanske. Eller Cloetta! :) Kram

 2. Mysmasken says:

  Visst är det smidigt med våg? Här kan det handla om ganska många 10:or i skillnad om jag hamnar över med nåt gram. Oftast karvar jag lite i kartongen och skär bort lite onödigt om jag hamnar precis över någon gräns, haha.

 3. Rebecca says:

  Hejsan!
  Besök gärna min blogg där jag just nu håller två tävlingar. Den ena är scrap relaterad och den andra mode relaterad.
  Var med och tävla du med. Lycka till!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>