.
.
.
.
.
.

Mysmasken!!!

Här kommer en bild som bevis. David var på väg hem från middag med systrarna och mamman och jag ber honom välja ett nummer mellan 1 och 3. Ni har fått numret efter ordningen ni kommenterat.

Den lilla pappersbiten var en Puss!-hälsning som stod på mitt skrivbord när jag kom hem från jobbet och bredvid stod en blomma. Och vilken färg hade blomman??? Malin, du räcker upp handen och vinkar glatt ser jag. Ja, du har rätt, den var röd. :) Kika i kommentarerna så ser ni ett gulligt rim jag fick av Malin, ev får du något tröstpris för det rimmet. Och Giggi, du får härja fritt bland mina scrapprylar när du kommer hit och scrappar någon gång.

Så, jag har ju din adress redan så något roligt dyker upp i posten en dag när du minst anar det.

Tack för att ni var med och lekte, när jag skrev inlägget så tänkte jag att ni tre nog är de som är inne på sidan och kikar. Hade jag annonserat ut leken på något forum så hade det varit flera kommentarer, det kan jag lova, men jag ville se vilka som kikar in utan att locka med pris. Sen vet jag en till men hon lockas nog inte att skriva kommentarer med scrapvinster :)

3 Responses to “And the winners is……”
 1. Mysmasken says:

  YAY :D
  Haha, du skickar en massa fint över Atlanten du. Mitt lilla nedräkningsblock blir tunnare och tunnare…. Snart flyttar viiii, tjoohoo!

 2. Jeskan says:

  Det stämmer så bra så.. du vet att jag kikar in å läster titt som tätt.. :-)

 3. Anonymous says:

  Hejsan Elin!

  Jag kommer gärna och hämtar inspiration samt scrappar hos dig. När passar det dig? Fungerar det någondag nästa vecka? I call you.. Giggi

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>