Archive for May 9th, 2008

Ibland känns det som om det bara är för mycket saker som bör göras och man inte har koll på dem, en enkel lista hjälper mig se vad som ska göras och hur de bör prioriteras.

  • tvätta fönstrena
  • olja in balkongmöblerna
  • rensa garderoberna i hallen
  • rensa garderoben från gamla tråkiga urtvättade kläder
  • handla nya fräscha färgglada kläder… :( avskyr att handla alla slags kläder förutom strumpor

Det var vad jag kom på nu, inget superakut men jag vet att jag skulle känna mig himla nöjd om fönstrena tvättades och möblerna oljades så det hamnar först i ordningen i alla fall. Handla kläder får jag göra någon dag då jag ändå är urless för jag vill ju inte förstöra en dag som är bra…

Comments 36 Comments »

GLömde ju att säga att jag nu förlorat mot David första gången i år. Efter lite sök på Google så hittade jag Kanaans mingolf i Blackeberg. Himla fina banor och ligger så man ser vattnet, en stor strand precis bredvid. Rekommenderas starkt. Kanske 25-30min promenad från tunnelbanan men på fina gångvägar och genom Grimsta naturreservat. 40 kronor per vuxen och man fick gå banan så många gånger man ville, men vi var rätt nöjda efter 18 hål. Jag öppnade starkt med 2 slag per bana på de tre första banorna men blev det alldeles för många sjuor för att kunna klå maken. Fick tillbaka känslan på slutet och avslutade med två spikar.

70 slag totalt, medel på 3,8…

Comments 181 Comments »

Har ju tipsat om detta lilla format tidigare men det är så himla enkelt att göra ett sånt litet album så här kommer en instruktionsvideo från The scrapbook Lounge.

Du behöver en 12×12″ sida samt två små bitar hårdare papper, typ kartong, till fram- och baksida och något snyggt papper att klä fram- och baksida med.

Så här blev mitt album.

Tips till den som inte kommit på vad den ska ge till mamma i morsdagspresent.

Comments 169 Comments »