Archive for May 12th, 2008

För ett bra tag sen så köpte jag ett Dieselalfabet på ebay. Betalade 867:- för det. Tog ett bra tag innan jag kom på att jag inte fått något alfabet, alltid svårt att veta hur lång tid det ska ta att skicka en sak över Atlanten. Men efter en månad så kontaktade jag säljaren som sa att det fanns inga konstighter från hennes sida. Fick ett customs clearence number och ringde posten. Hade ej registrerats i deras system så det hade inte ens kommit in i landet. Suck. Kontaktade säljaren igen och sa vad de sagt. Hon skickade ett nytt alfabet till mig! Så himla nice, tror att det är en butik som säljer på ebay med, har flera olika alfabet ute samtidigt och ibland flera av samma sort. Så ett nytt var alltså på väg till mig efter många om och men. Idag när maken kom hem och väckte mig klockan 13.00 så landade ett paket från USPS på sängen! Yay! Kollade igenom paketet och självklart så saknas 4an… ska kontakta Quickutz och se om jag kan få en ny 4a. På något vis så känns det som om det inte är meningen att jag ska ha detta alfabet… Krafterna verkar arbeta emot vårt framtida samarbete.

Nu ska här foamas så det står härliga till.

Edit: Får svar av QK efter en timme och en kvart att en ny nummer 4 är på väg hem till mig. De har verkligen superbra customer support. Det tog ett tag att foama 64 dies :)

Comments 8 Comments »

Idag kilade jag iväg till ut en sväng för att inte sitta hemma och sunka som jag brukar göra efter nattjobb. Hamnade på Skapa Hobby och köpte lite prylar. På vägen hem slank jag in på Pressbyrån och med mig ut kom en Ben & Jerry glass. Den med två chocolate ship cookies med glass emellan. Ben&Jerry wich tror jag den heter. Den var himla god. Och dyr, 26:- för en glass. Men jag tänkte att jag liksom köpte två kakor och lite glass och då är det helt ok.

Kan nog bli så att det kommer slinka ner någon mer sån i sommar.

Comments 6 Comments »