GLömde ju att säga att jag nu förlorat mot David första gången i år. Efter lite sök på Google så hittade jag Kanaans mingolf i Blackeberg. Himla fina banor och ligger så man ser vattnet, en stor strand precis bredvid. Rekommenderas starkt. Kanske 25-30min promenad från tunnelbanan men på fina gångvägar och genom Grimsta naturreservat. 40 kronor per vuxen och man fick gå banan så många gånger man ville, men vi var rätt nöjda efter 18 hål. Jag öppnade starkt med 2 slag per bana på de tre första banorna men blev det alldeles för många sjuor för att kunna klå maken. Fick tillbaka känslan på slutet och avslutade med två spikar.

70 slag totalt, medel på 3,8…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>