Archive for April 15th, 2008

Jag och min scrappande kollega Malin har gått omkring ett tag nu och klagat på att vi inte haft någon inspiration till att scrappa men så en dag för ett tag sen så fick jag ett sms där det undrades om jag ville vara med på ett utmaningsrace tillsammans med henne. Nice! Said and done så fanns ett par dagar senare en LO på hennes blogg men min den har ruvats på rejält länge men idag fanns äntligen tiden och ett kreativt kaos rådde ett tag på mitt skrivbord.

Utmaningen handlade om att scrappa något med temat “5 saker jag är om 10 år”. Här är min LO. David saknade lite mer text och förklaringar till vad saker och ting handlar om, inte bara på denna LO utan på de flesta på sistone och det kan nog stämma. Bättre journaling, helt enkel.


Blomman är väldigt inte-Elin men känns rätt ok där ändå. Tycker ni som jag att den där rutan med undertiteln borde sitta högre upp så sitter den där den sitter för att följa en fluid chalk fläck… klant-Elin. Nu ska jag hitta på något att utmana Malin med….. hmmm… Klurar vidare. Denna LO är gjord efter en skiss som jag hittade på Veckans skiss vecka 15. Gillar skisser massor, ska göra mer sånt och mer liftar.

LOn är fotad av maken på balkongen och det är absolut att föredra framför att scanna, enda knuxet är att man måste vänta på dagsljus. Men att öva på tålamodet är kanske inte en sån dum idé.

Jobbar så himla skumt denna vecka, varannan dag. Jobb måndag, onsdag, fredag och söndag…. Känns som om jag inte kommer få till någon vila alls. Jaja, lite är det självförvållat då jag bytte lördagen med en kollega. Jag var tvungen att vara ledig för då ska jag på dop.

Över och ut.

Comments 11 Comments »