Archive for April 11th, 2008

Jag är så himla trött. De senaste dagarna kommer jag ihåg som i ett töcken. Gått upp, gått till jobbet, jobbat, gått hem, gått och lagt mig. Och det känns som om jag har ont innanför ögonen. Som om jag skulle behöva gråta i en kvart och sen skulle det vara bra.

Men idag är slutet på denna jobbomgång, 10 timmar och 40 minuters arbetsdag är slut och jag är äntligen hemma. I morgon åker jag på kryssning med några kollegor, ser fram emot det även om en av tjejerna saknas… 4 P-pinglor blev 3.

Nu ska tröttheten bort och våren ska komma till Stockholm igen efter det lilla bakslaget tidigare i veckan med äckelsnö…

Det här var vad jag ägnade måndagen åt. 3 veckor gamla. Det är som att något inom mig smälter…
Och nej, det är fortfarande inte aktuellt med barn. :) Men de är så himla söta. 8 valpar, 2 taxliknande som den till vänster och 6 dansk-svensk gårdshundsliknande som den till höger. Smset jag fick från David då jag var på väg ut till pappa lät så här typ “ha det så himla bra. Köp ingen hundvalp. Kram” Han är rolig han. Nu var de på väg att bli lite busiga *läs de orkade lyfta magen från golvet :) * så jag vill dit om typ två veckor igen och gosa.

Emmas Tara. Vilken liten gobit.

Comments 34 Comments »